Maartje Bos

Drs. Maartje Bos-Smit (1978) werkt sinds 2001 in het communicatievak en is partner van Hajema Communicatie. Ze studeerde Communicatie- en Informatiewetenschappen en Sociologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daar begon ze ook haar loopbaan als docent en onderzoeker.
De afgelopen jaren heeft ze gewerkt aan de zijde van verschillende bestuurders en managers als adviseur, sparringpartner en woordvoerder. Ze is onder andere bestuursadviseur geweest voor bestuurders van de provincies Fryslân, Groningen en Drenthe en adviseerde het management van TSN Thuiszorg bij complexe vraagstukken. Maartje is ook een ervaren secretaris. Zo is ze onder meer projectsecretaris geweest van Project RegioTram en secretaris van de Commissie Duurzame Toekomst Noord-Oost Groningen (Meijer).

Maartje is analytisch sterk, door haar brede wetenschappelijke achtergrond en haar ervaring met bestuurlijke processen. Zij brengt rust en houdt het overzicht. Bestuurs- en managementadvies, procesbegeleiding, woordvoering en persoonlijke coaching zijn haar specialisaties. Ook is Maartje een uitstekende kracht voor een tijdelijke vacature.

Neem contact op met Maartje

Telefoonnummer: 06-50570101
m.bos@hajemacommunicatie.nl

Contact

Hajema Communicatie
Zuiderpark 11
9724 AE Groningen
info@hajemacommunicatie.nl