Management

Management

Staat u aan de lat voor een complex project waarin de relatie met de omgeving van essentieel belang is?
Of zoekt u een coach die u als communicatiemanager kan helpen het overzicht te houden en te bouwen aan een sterker communicatieteam? Of zit u misschien tijdelijk zonder communicatiemanager? Dit kunnen wij voor u doen:

Omgevingsmanagement

Omgevingsmanagement is inmiddels onlosmakelijk verbonden met gebiedsontwikkeling, en met grote, vaak complexe infrastructurele projecten. En niet voor niets. Voor het succes van een project is een goede en transparante relatie tussen de projectorganisatie en de bewoners, bedrijven en organisaties in de omgeving van essentieel belang. We werken en werkten als omgevingsmanager voor het project Aanpak Ring Zuid, Spoorzone Groningen en Meerstad.

Interimmanagement

Tijdelijk zonder communicatiemanager? Hajema Communicatie helpt u sterker uit die periode te komen. We passen op de winkel, én zorgen dat die beter gaat draaien, puttend uit een rijke ervaring in openbaar bestuur en onderwijs.

Coaching

We kunnen u als manager coachen als u een steuntje in de rug nodig heeft. Discreet, en op het moment dat u past. Dat deden we voor diverse organisaties.

Contact

Hajema Communicatie
Zuiderpark 11
9724 AE Groningen
info@hajemacommunicatie.nl