Slide

Hajema Communicatie bundelt ervaring en talent. U maakt gebruik van de communicatiekracht van ons hele team. Wat ons onderscheidt? Een uitstekend ontwikkeld gevoel voor bestuurlijke en maatschappelijk verhoudingen. We zijn allrounders, met openbaar bestuur, gebiedsontwikkeling, verkeer, energietransitie, onderwijs en zorg als specialisaties. We zijn geworteld in de noordelijke provincies. We hebben een brede blik en een onderzoekende instelling. We zijn altijd op zoek naar nieuwe inzichten, zonder te vergeten wat er al is en goed werkt. We leggen de lat hoog.

Bestuursadvies

 

We kennen onze plaats op het bestuurlijke toneel: die is altijd in de coulissen. Die kennen we als onze broekzak, op grond van onze jarenlange ervaring. We zijn u graag van dienst, met raad en daad, weloverwogen én actiegericht.

Omgevingsmanagement

 

Bij gebiedsontwikkeling, verkeersvraagstukken en energietransitie spelen uiteenlopende belangen en zijn veel mensen en organisaties betrokken. We helpen u dit krachtenveld te overzien en doorgronden, en samen met u te werken aan goede relaties: aan verbinding en vooruitgang. En uiteindelijk aan het resultaat dat u voor ogen hebt.

Interimmanagement

 

Organisaties veranderen en afdelingen communicatie ook. We zijn u graag van dienst bij het toekomstbestendig maken van uw communicatieafdeling. Of we passen op de winkel, als u tijdelijk zonder communicatiemanager zit.

Communicatieadvies van A tot Z

 

Wij kunnen u van a tot z ontzorgen: van het opstellen van uw communicatiestrategie en de woordvoering, tot aan de organisatie van uw informatiebijeenkomsten, het verzorgen van uw online communicatie of het schrijven van uw brieven. Meestal nemen we een deel van de communicatieketen voor onze rekening. Dat bespreken we graag met u. Met steeds als vraag: wat hebt u écht nodig om te bereiken wat u wilt?

Luuk_Hajema

Oprichter in 2006, partner sinds 2007, gedreven krachtbron, ervaren strateeg, schrijver en manager. Denkt en kleurt graag buiten de lijntjes. Gepromoveerd en onverminderd onderzoekend ingesteld.

Luuk Hajema

Partner
Lisa_Spliet

Sinds 2019 werkzaam bij Hajema Communicatie. Gespecialiseerd in overheidscommunicatie en
-participatie. Brengt opdrachtgevers en hun doelgroepen samen. Creatief, transparant, empathisch en doeltreffend.

Lisa Spliet

Communicatieadviseur
Maartje Bos Hajema Communicatie

Partner sinds 2007, bestuursadviseur, coach, strateeg, diplomaat en onderzoeker. Brengt rust waar de spanning oploopt. Doorpakker met fluwelen handschoenen. Hikke en tein in Fryslân.

Maartje Bos

Partner
Foto website Hajema Communicatie kleiner formaat__02__01__01__01

Werkzaam bij Hajema Communicatie sinds de zomer van 2022. Houdt zich voornamelijk bezig met omgevingscommunicatie en
-participatie. Is gedreven, scherp en niet bang om haar handen uit de mouwen te steken

Carmen Vos

Communicatieadviseur
Paul van de Bosch Hajema Communicatie

Partner sinds 2015. Rots in de branding, analytisch sterk, ervaren en actiegericht, met groot gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Oogt kalm, beweegt vlug.

Paul van den Bosch

Partner