Slide

Hajema Communicatie bundelt ervaring en talent. U maakt gebruik van de communicatiekracht van ons hele team. Wat ons onderscheidt? Een uitstekend ontwikkeld gevoel voor bestuurlijke en maatschappelijk verhoudingen. We zijn allrounders, met openbaar bestuur, gebiedsontwikkeling, verkeer, energietransitie, onderwijs en zorg als specialisaties. We zijn geworteld in de noordelijke provincies. We hebben een brede blik en een onderzoekende instelling. We zijn altijd op zoek naar nieuwe inzichten, zonder te vergeten wat er al is en goed werkt. We leggen de lat hoog.

Bestuursadvies

 

We kennen onze plaats op het bestuurlijke toneel: die is altijd in de coulissen. Die kennen we als onze broekzak, op grond van onze jarenlange ervaring. We zijn u graag van dienst, met raad en daad, weloverwogen én actiegericht.

Omgevingsmanagement

 

Bij gebiedsontwikkeling, verkeersvraagstukken en energietransitie spelen uiteenlopende belangen en zijn veel mensen en organisaties betrokken. We helpen u dit krachtenveld te overzien en doorgronden, en samen met u te werken aan goede relaties: aan verbinding en vooruitgang. En uiteindelijk aan het resultaat dat u voor ogen hebt.

Interimmanagement

 

Organisaties veranderen en afdelingen communicatie ook. We zijn u graag van dienst bij het toekomstbestendig maken van uw communicatieafdeling. Of we passen op de winkel, als u tijdelijk zonder communicatiemanager zit.

Communicatieadvies van A tot Z

 

Wij kunnen u van a tot z ontzorgen: van het opstellen van uw communicatiestrategie en de woordvoering, tot aan de organisatie van uw informatiebijeenkomsten, het verzorgen van uw online communicatie of het schrijven van uw brieven. Meestal nemen we een deel van de communicatieketen voor onze rekening. Dat bespreken we graag met u. Met steeds als vraag: wat hebt u écht nodig om te bereiken wat u wilt?

Luuk_Hajema

Oprichter in 2006, partner sinds 2007, gedreven krachtbron, ervaren strateeg, schrijver en manager. Denkt en kleurt graag buiten de lijntjes. Gepromoveerd en onverminderd onderzoekend ingesteld.

Luuk Hajema

Partner
Sanne_Mulder

Begon haar loopbaan in de reiswereld en de zorg. Trekt sinds de zomer van 2019 weloverwogen verder als communicatieadviseur bij Hajema Communicatie, met in haar bagage een masterdiploma Communicatie- en Informatiewetenschappen. Analytisch ingestelde aanpakker met oog voor detail.

Sanne Mulder

Communicatieadviseur
Maartje Bos Hajema Communicatie

Partner sinds 2007, bestuursadviseur, coach, strateeg, diplomaat en onderzoeker. Brengt rust waar de spanning oploopt. Doorpakker met fluwelen handschoenen. Hikke en tein in Fryslân.

Maartje Bos

Partner
Lisa_Spliet

Incasseerde in de zomer 2019 met een grote glimlach een acht op haar afstudeerscriptie Communicatie- en Informatiewetenschappen en ging meteen aan de slag als communicatieadviseur. Breed georiënteerd, gretig en resultaatgericht, met een sterk ontwikkeld gevoel voor klare taal.

Lisa Spliet

Communicatieadviseur
Paul van de Bosch Hajema Communicatie

Partner sinds 2015. Rots in de branding, analytisch sterk, ervaren en actiegericht, met groot gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Oogt kalm, beweegt vlug.

Paul van den Bosch

Partner