Paul van den Bosch

Drs. Paul van den Bosch (1968) is sinds 2015 partner van Hajema Communicatie. Met ruim twintig jaar ervaring in het communicatievak is hij een allrounder met managementkwaliteiten en -ervaring. Hij studeerde communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit Nijmegen (1993) en voltooide na zijn studie onder andere de opleidingen Communicatie C senior adviseur (2006) en Communicatie D communicatiemanagement (2013), beide Logeion gecertificeerd.
Van 2010 tot 2015 werkte hij als hoofd Communicatie bij de provincie Drenthe. Daarnaast stond hij aan het hoofd van het Klant Contact Centrum. Ook was hij adviseur van het college van Gedeputeerde Staten en de Commissaris van de Koning. Eerder was hij bij de provincie Drenthe werkzaam als bestuursadviseur, communicatieadviseur en adviseur nieuwe media.

Vanuit Hajema Communicatie trekt Paul de communicatie rond de binnenstadsaanpak "Ruimte voor jou" in Groningen en werkt hij als omgevingsmanager communicatie voor het project Groningen Spoorzone. Eerder ondersteunde hij onder meer de projectdirectie aardbevingen van de gemeente Groningen.

Paul weet ingewikkelde communicatievraagstukken om te zetten naar een oplossingsgerichte aanpak. Door zijn leidinggevende ervaring in een dynamische politiek bestuurlijke omgeving is hij op bestuurlijk en managementniveau een serieuze gesprekspartner. Hij is zorgvuldig, analytisch, brengt rust en is een verbinder. Leidinggeven, coachen, bestuurs- en managementadvies en woordvoering zijn specialisaties van Paul.

Neem contact op met Paul

Telefoonnummer: 06-51999118
p.vandenbosch@hajemacommunicatie.nl

Contact

Hajema Communicatie
Zuiderpark 11
9724 AE Groningen
info@hajemacommunicatie.nl