Slide

Ons team

 

U maakt gebruik van de communicatiekracht van ons hele team. Hajema Communicatie bundelt ervaring en talent. Wat ons onderscheidt? Een uitstekend ontwikkeld gevoel voor bestuurlijke en maatschappelijk verhoudingen. We zijn allrounders, met openbaar bestuur, gebiedsontwikkeling, verkeer, energietransitie, onderwijs en zorg als specialisaties. We zijn geworteld in de noordelijke provincies. We hebben een brede blik en een onderzoekende instelling. We zijn altijd op zoek naar nieuwe inzichten, zonder te vergeten wat er al is en goed werkt. We leggen de lat hoog.

 

Wij staan voor u klaar:

Luuk nieuw formaat

Oprichter in 2006, partner sinds 2007, gedreven krachtbron, ervaren strateeg, schrijver en manager. Denkt en kleurt graag buiten de lijntjes. Gepromoveerd en onverminderd onderzoekend ingesteld.

Luuk Hajema

Partner
Lisa nieuw formaat

Sinds 2019 werkzaam bij Hajema Communicatie. Gespecialiseerd in overheidscommunicatie en
-participatie. Brengt opdrachtgevers en hun doelgroepen samen. Creatief, transparant, empathisch en doeltreffend.

Lisa Spliet

Communicatieadviseur
Maartje nieuw formaat

Partner sinds 2007, bestuursadviseur, coach, strateeg, diplomaat en onderzoeker. Brengt rust waar de spanning oploopt. Doorpakker met fluwelen handschoenen. Hikke en tein in Fryslân.

Maartje Bos

Partner
Carmen nieuw formaat

Werkzaam bij Hajema Communicatie sinds de zomer van 2022. Houdt zich voornamelijk bezig met omgevingscommunicatie en
-participatie. Is gedreven, scherp en niet bang om haar handen uit de mouwen te steken

Carmen Vos

Communicatieadviseur
Paul nieuw formaat

Partner sinds 2015. Rots in de branding, analytisch sterk, ervaren en actiegericht, met groot gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Oogt kalm, beweegt vlug.

Paul van den Bosch

Partner